Do każdego zamówienia odnośnie asortymentu, godzin realizacji i ekspozycji podchodzimy indywidualnie. Wszelkie sugestie i modyfikacje są mile widziane.

Zupy
Przystawki (półmisek na 5 osób)
FINGER FOOD
  • Kruche babeczki faszerowane pastami
    • Brokułowa
    • Tuńczykowa
    • Paprykowa
    • Pieczarkowa
    • Łososiowa
  • Szpadki z mozzarellą, pomidorkiem cherry i sosem bazyliowym
  • Koreczki z grillowanym bekonem faszerowane do wyboru
    • Z fetą
    • Z suszoną śliwką
  • Łódeczki z cykorii z tatarem
    • Z matiasa
    • Z łososia
    • Z wołowiny
  • Pucharki z koktajlem krewetkowym i sosem tysiąca wysp
  • Francuskie quiche z wędzonym łososiem kawiorem i serkiem wasabi
  • Pomidorki śliwkowe faszerowane  sałatką jarzynową
  • Pomidorki faszerowane serkiem ricotta
  • Roladki z tortilli z łososiem, suszonym pomidorem i rukolą
  • Kanapeczki bankietowe
  • Szpadki z grillowaną krewetką tygrysią z sosem sweet-chili
  • Pucharki chrupiących warzyw do wyboru
    • Z humusem
    • Z dipem ziołowym
  • Muszle conchiglioni z farszem krabowym
  • Muszle conchiglioni z musem chrzanowym i różą z łososia
  • Tymbalik drobiowy – koreczki śledziowe na talarku ziemniaka
  • Sataye z polędwiczek drobiowych z sosem sweet chili

Jest to asortyment dań i przekąsek które proponujemy w formie cateringu. Zamówienia realizowane są dla minimum 10 osób, przekąski zimne i sałatki przygotowujemy na półmiskach minimum 5 porcji minimum zamówienia to 500 zł .

Beti&Smak

Tel: 508-057-517                  catering@betismak.pl