
Do każdego zamówienia odnośnie asortymentu, godzin realizacji i ekspozycji podchodzimy indywidualnie. Wszelkie sugestie i modyfikacje są mile widziane.
Zupy
- Strogonof
- Żurek
- Flaki wołowe
- Rosół wołowy z makaronem
- Barszcz czerwony z uszkami
- Cebulowa z grzanką
- Krem z zielonego groszku z ziołowymi grzankami
- Krem pomidorowy z mozzarellą
- Polędwiczki wieprzowe w metaxie 150 g
- Polędwiczki drobiowe w sosie kurkowo-śmietanowym 150 g
- Karkówka w sosie myśliwskim 150 g
- Golonki na kapuście 250 g
- Zraz wieprzowy w sosie pieczarkowym 170 g
- Zraz wołowy staropolski w sosie cebulowym 170 g
- Szaszłyki drobiowe/wieprzowe 180 g
- Łosoś pieczony pod pierzynką z porów 150 g
- Polędwiczki z dorsza w sosie koperkowym 150 g
- Żeberka pieczone z pieczarkami i cebulką 150 g
- Koperta ze schabu z farszem pieczarkowym 180 g
- Cygara drobiowe panierowane nadziewane serem 160 g
- Kluski śląskie
- Pilaw ryżowy
- Ziemniaczki opiekane
- Kasza gryczana ze skwarkami
- Buraczki
- Kapusta zasmażana
- Marchewka z groszkiem
- Surówki:
- Marchewka z chrzanem
- Porowa
- Colesław
- Żydowska
Przystawki (półmisek na 5 osób)
- Łososiowe roladki z rukolą i pomidorami
- Schab po warszawsku w galarecie
- Ryba faszerowana w galarecie
- Kurczak z morelami w galarecie
- Caprese
- Malinowe pomidory pod pierzynką serową
- Łódki z cykorii z tatarem z łososia i kaparami
- Tatar wołowy z cebulką i ogórkiem
- Śledź pod pierzynką
- Śledź w oleju z cebulką
- Śledź z jabłkiem i buraczki
- Carpaccio z buraka z serem korycińskim
- Carpaccio wołowe z kaparami i parmezanem
- Pasztet pieczony w chlebie z chrzanem i żurawiną
- Baba z szynką w galarecie z sosem czosnkowym
- Deska mięs pieczystych
- rolada z boczku
- pasztet domowy
- rolada serowo-cielęca
- kurczak faszerowany śliwką
- majerankowa karkówka
- deska serów z bakaliami ( 5 gatunków)
- Morska sałatka krabowa z ogórkiem i koperkiem
- Przekładana sałatka gyros z kurczakiem i sosem czosnkowym
- Sałatka z kurczakiem curry i czerwonym ryżem
- Sałatka z tortelini i ananasem
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Mix sałat z miodową wątróbką
- Mix sałat z serem pleśniowym, granatem i orzechami włoskimi
- Sałatka brokułowa z fetą ,sosem czosnkowym i prażonym migdałami
- Kruche babeczki faszerowane pastami
- Brokułowa
- Tuńczykowa
- Paprykowa
- Pieczarkowa
- Łososiowa
- Szpadki z mozzarellą, pomidorkiem cherry i sosem bazyliowym
- Koreczki z grillowanym bekonem faszerowane do wyboru
- Łódeczki z cykorii z tatarem
- Z matiasa
- Z łososia
- Z wołowiny
- Pucharki z koktajlem krewetkowym i sosem tysiąca wysp
- Francuskie quiche z wędzonym łososiem kawiorem i serkiem wasabi
- Pomidorki śliwkowe faszerowane sałatką jarzynową
- Pomidorki faszerowane serkiem ricotta
- Roladki z tortilli z łososiem, suszonym pomidorem i rukolą
- Kanapeczki bankietowe
- Szpadki z grillowaną krewetką tygrysią z sosem sweet-chili
- Pucharki chrupiących warzyw do wyboru
- Z humusem
- Z dipem ziołowym
- Muszle conchiglioni z farszem krabowym
- Muszle conchiglioni z musem chrzanowym i różą z łososia
- Tymbalik drobiowy – koreczki śledziowe na talarku ziemniaka
- Sataye z polędwiczek drobiowych z sosem sweet chili
Jest to asortyment dań i przekąsek które proponujemy w formie cateringu.
Zamówienia realizowane są dla minimum 10 osób, przekąski zimne i sałatki przygotowujemy na półmiskach minimum 5 porcji minimum zamówienia to 500 zł .
Beti&Smak
Tel: 508-057-517 catering@betismak.pl